Nejnovější recenze ze sekce Žehličky na vlasy
Prilis velka oproti Remington.Tezsi do ruky.Displej bzuci.
Reakce značky Philips
Dobrý den, Lenko, děkujeme vám za zpětnou vazbu.
Mrzí nás, že vám žehlička na vlasy nevyhovuje.
Podnět ke zlepšení, týkající se velikosti/hmotnosti, předáme kompetentnímu oddělení.
Při zapnutí přístroje se aktivuje ionizace, která zajišťuje větší lesk a méně zacuchání. Je tak možné cítit specifickou vůni a je slyšet i zvuk praskání. Předpokládám, že toto bude právě vámi popisované bzučení displeje. Jde však o běžnou vlastnost způsobenou generátorem ionizace.
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
Tým Philips
Remington S3580
Přidáno: 6. února 2024
(naposledy upraveno 6. února 2024)
Zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz
Vysušuje a ničí vlasy vyberte jiný produkt
ok
- parní vlhčení
- titanový povrch
- lehká
- rychle nahřátá
- pouzdro
Jsem nadšená z parního vlhčení na žehličce. Díky tomu mi přijde, že jsou vlasy i zdravější. Zkoušela jsemi natáčet lokny a tím jak je žehlička úzká jdou krásně udělat. Na titanovém povrchu vlasy krásně prokluzují.
- Super tvar na vlny
- Příjemný matny povrch
- Obsahuje podložku na ochranu toho kam to pokladate
- Nenašla jsem
Jsem nadšená! Myslela jsem že jsem měla dobrou žehličku ale tahle mi teprve ukázala co je dobrá zehlicka
Přístroj po aplikaci lze odložit na bezpečnostní podložku. U starších modelů nebylo možné regulovat teplotu. Velký pokrok :-)
- vynikající produkt
- titanová plocha žehličky
- nastavení teplot
- zoblený pro narovnání ale i natočení loken
Dostala jsem spolu s fénem sencor k vánocům a z obou produktů jsem vážně nadšená. žehlička má titanový povrch a vlasy jsou po něm hladké a přijde mi že krásně kloužou. rychle se nahřívá a dobře se s ní pracuje. je zaoblená, takže se na ní krásně natáčí lokny.
- Kvalitní výrobek
- Ideální tvar
- Délka kabelu
- Rychlost nahřáti
Ideální tvar, skvělá manipulace. Rychlost nahřáti je velmi rychlá.
Cena je velmi přijatelná. Tuhle žehličku na vlasy ocení každá žena, která si ráda žehlí vlasy. Určitě doporučuji.
Více možností nastavení teploty, jednoduché používání.
- výrobek dle obdarovné osoby je skvěly
funguje skvělě
- krásný vzhled
- titanový povrch
- infračervené zahřívání
- lehká
HOdně lehká žehlička na vlasy z které nebolí ruka. Vlasy krásně po titatnovém povrchu kloužou a hodně rychle se nahřeje. POužívám každý den a myslím, že se mi zkrátila doba žehlení. Nemusím každý pramen přejíždět dvakrát třikát ale stačí jednou.
- Digitální displej
- Potaženo keramikou
- Nastavení teploty
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Remington S9880 PROluxe You
Přidáno: 26. prosince 2023
(naposledy upraveno 26. prosince 2023)
Zakoupeno v Electro World
- Žehlička je skvělá, krásně vyžehlí vlasy, popis produktu je přesný. Doporučuji začátečníkům, kteří se nevyznají v žehličkách a neví kterou vybrat. Hodnotím 10/10
- kvalitní výrobek
- Rychle nahrati
- S touto znackou sem dlouhodobe spokojena
Tuto znacku si kupuji dlouhodobe, zehlicky vydrzi x let, jsou kvalitni a dobre vyrobene
- opravdu rovná i mé pevné kudrnaté vlasy
- malý obsah nádržky
- v popisu bylo že je i na olej, ale v návodu píší že nádržka je na vodu, tak nevím...
- dobrá ceny
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »