Nejnovější recenze ze sekce Žehličky na vlasy
- vlasy mi zkrepovatěla
- rozhodně žádné vlny
- vlasy nejsou krepaté
- delší doba nahřívání
- u staré žehličky stačila teplota 180, u této musím mít teplotu 200
Potřebovala jsem žehličku na vlny a tahle to splňuje. Samozřejmě, že vyžehlí vlasy rovně. Super je silikonový kryt.
- Možnost nastavení 100 až 230 °C
- Dobře se drží a lehká v ruce
Koupeno jako dárek pro manželku. Je spokojená, vše funguje jak má
- design a krásná kombinace bílé a růžovo zlaté
- hezky klouže po vlasech
- parní funkce je topka
- hřebenové nástavce jsou super praktické, nemusím při žehlení pročesávat vlasy
- nemám
skvělá žehlička za dobrou cenu, mám po ní krásné vlasy a narovnání vydrží
Super
Na cestování výborné - používám i doma! Doporučuji pro kratší, ne moc husté vlasy.
žehlí opravdu dobře a vyžehlené vlasy vydrží rovné dlouho, zatím teda pouze vyzkoušeno, ale první dojem rozhodně dobrý :), oproti obyčejné žehličce, co jsem měla předtím rozhodně top a není vyrobeno v Číně
Ok
- Nastavení teploty
Žehlička je skvělá pro rychlé a šetrné žehlení vlasů. Díky nastavení teploty a dvojité žehlící ploše je úprava účesu šetrnější a účinnější. Dobře ovladatelná. Je potřeba i zmínit zamykání žehličky, pokud se nepoužívá, jsou plochy vždy tím chráněny před případným poškozením.
- Pojme velké prameny vlasů
- Pamatuje si poslední nastavenou teplotu
- Dlouhý a otočný kabel
- Velmi malá ovládací tlačítka
Žehlička pojme mnohem větší prameny vlasů než běžné žehličky, takže je žehlení mnohem rychlejší a nevystavujete vlasy vysoké teplotě tak dlouho. Má velkou škálu nastavení teploty, mě však stačila daleko nižší teplota než maximálních 235 °C. Nejlepší je, že si žehlička pamatuje poslední nastavenou teplotu, takže nemusíte neustále upravovat, stačí zapnout a žehlit. Jedinou nevýhodou by pro někoho mohla být velmi malá ovládací tlačítka na straně, jinak za mě ale super žehlička.
- Rychlé zahřátí
- Snadná manipulace
- Lehká
Žehlička na vlasy je opravdu dokonalá. Vlasy jsem měla vyžehlené dorovna, tak jsem si vždycky přála, ale s žádnou jinou žehličkou na vlasy jsem toho nikdy nedosáhla. A měla jsem jich opravdu hodně.Žádné přípravky na narovnání vlasů nepoužívám. A tato žehlička splnila můj sen a moje očekávání. Je také lehká a rychle se zahřeje, takže jsem nemusela dlouho čekat. Líbí se mi, že jsem mohla žehlit víc vlasů (pramenů) najednou. Mám hodně silné a husté vlasy a s jinými žehličkami na vlasy jsem musela vlasy žehlit delší dobu a po menších pramíncích vlasů. Za mě jednoznačně tato žehlička na vlasy vyhrála na celé čáře, a mohu jí jen doporučit. A pokud si některé holky/ženy/dívky musí žehlit vlasy každý den nebo každý druhý den jako já, tak jednoznačně tuto žehličku na vlasy doporučuji. Vlasy vyžehlené s touto žehličkou mi vydržely 4 dny. Takže už je nemusím žehlit každý den. To je velká výhoda.
- krásný bílo-zlatý design
- několik vyměnitelných nástavců a olejíček v balení
- dobře se drží a plynule klouže po vlasech bez zadrhávání
- hezky se s ní dělají i vlny
- díky hřebenovému nástavci už nemusím žehlit vlasy s hřebenem v druhé ruce
- nemám
výborná žehlička, skvělá i pro navlnění a zvládá i moje hrubší vlasy
- Opravdu malá velikost. Vejde se do kabelky.
- Je dobíjecí, bezdrátová.
- LED displej je krásně čitelný.
- Je lehoučká do ruky.
- Mě osobně nevyhovuje hřebínek u žehlících ploch.
- Velice pomalu se nahřívá, 4-5 minut. Tudíž se už vybíjí.
- Velice rychle se vybíjí. ze 100 na 75 procent za dvě minuty. A to jsem žehlila jen spodní vlasy, kde se mi kroutí nejvíce. Neumím si představit žehlit celou hlavu.
Nevím čím to je, ale žehlička mi vlasy prostě nevyžehlí. Mám vlnité a se žehličkou do sítě žádný problém. Tady ano. Možná špatný kus, co se nenahřeje jak má, nebo špatné žehlící plošky. Neumím posoudit. Zbytečně by mi doma ležela, vracím.
- Rychlost úpravy vlasů
- Rozměr žehličky
Dvojitá žehlička Revlon Double Strait je v porovnání oproti žehličkám, které maji pouze jednu destičku, opravdu mnohem lepší v mnoha ohledech. Díky dvěma destičkám je úprava vlasů rychlejší a tím pádem vlasy nejsou tolik namáhané. Teplota se dá regulovat na velice přehledném displeji, který má 10 možností regulace teploty a maximálni teplota je 235 stupňů. Dále má automatické vypínáni po hodině nečinnosti.
- lehká do ruky
- rychlejši vyžehlení vlasů
- zatím jsem nevychytala vlny
Ač působí robustně, je do ruky velmi lehká. Manipulace s ní je skvělá. Vlasy mám rychleji vyžehlené a vypadají moc hezky, zdravě. Ocenila jsem rychlé nahřátí a že si pamatuje poslední nastavenou teplotu. Pro cestování nebo uložení je praktické uzamykání žehlících ploch.
- druhá fixační destička
- nepálí vlasy
- vcelku těžká do ruky
Dvojitá žehlička Revlon RVST2204E Double Straight má dvě žehlicí destičky, kde první lehce žehlí a druhá fixuje zažehlení. Teplota dosahuje až 235 stupňů. Osobně jsem si vlasy - kudrnaté a nepoddajné - žehlila maximálně na 190 - 200 stupňů. Při žehlení se mi z vlasů nekouří. Mám doma žehličku konkurenční značky (s jednou žehlící plochou) a upřednostním ji před touto. Tahle žehlička úsporná, ale doba žehlení mi nepřijde tak rychlá jako u té mé od konkurence.
Super
- Pamet oblibeneho nastaveni
- Rychlejsi a setrnejsi zehleni
- Super kabel
- Automaticke vypinani
- Je trosku vetsi a pri cestovani zavere vice mista
Absolutne spickovy produkt, ze ktereho mam strasnou radost, protoze vyresil nekolik mych problemu najednou.
Zaprve mene nici vlasy, protoze nemusite nekolikrat prochazet stejny pramen, coz je podle mne uplne nejvetsi vyhoda zehlicky.
Super jsou i studene konce zehlicky, takze se porad nepalimhlavne pri zehleni vlasu na zadni strane hlavy.
Libi se mi i takove male detaily, jako treba kabel, ktery se neuzlikuje a nemota, ale i pamet na oblibene nastaveni u ruzne teploty, coz je uplne bomba a urychli to praci.
Celkovo to na mne pusobi jako smart produkt s fakt skvelymi inovacemi, hlavne jsem usetrila fakt minimalne polovinu casu na upravu vlasu (mam delku po ramena).
zatím žádný problém