Poradna Rowenta CF7710

Autor: | Vloženo: 06.02.2011 000 08:36 | Témata: Poradna Rowenta CF7710

Jaké sérum na žehlení?

Ahoj, prosím o radu. Mám v plánu si tuto žehličku koupit a už se nemůžu dočkat :-) Zatím jsem vždy kupovala Remington a byla jsem spokojená, jenom kvalita vlasů znatelně utrpěla... Chtěla bych používat nějaké sérum pro žehlení vlasů, ale zatím mi všechny takové přípravky vlasy spíš slepily a já je musela častěji mýt. Nemáte někdo zkušenosti s nějakým opravdu dobrým přípravkem?

  • Václav - UVlásku.cz

    Václav - UVlásku.cz

    6. února 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, jsem kadeřnice a ráda vám pomůžu s výběrem přípravku. Na trhu je toho opravdu mnoho a bohužel spousta vl. kosmetiky používá zbytečně mnoho ingrediencí v produktu, což způsobuje zatěžkání vlasů, ty se pak mastí a tzv. slepují. Vždy bych volila výběr u zaručeně profesionílních kadeřnických firem. Já mám velmi dobré zkušenosti s přípravkem od luxusní profesionální značky Alterna. http://www.uvlasku.cz... . Je to lehký krém který se vetře do vlhkých vlasů a je potřeba ho použít pouze v malém množství.Asi velikosti desetikoruny. Vaše vlasy budou opravdu proměněné. Vyhlazené a silnější. Mé zákaznice jsou s tímto přípravkem opravdu spokojené. Dále vám mohu doporučit spreje např. http://www.uvlasku.cz..., nebo http://www.uvlasku.cz.... Taky bych se zmínila o extra žehličce, která je zaručeně jednou z nejlepších žehliček na trhu vůbec a používají ji jak profesionálové tak i řada celebrit. Jmenuje se One pass od firmy Bio ionic. Jedná se o ionizační žehličku obsahující minerály, a při používání této žehličky nemusíte používat žádné termo přípravky, protože ochranu vlasům poskytuje už sama o sobě. http://www.uvlasku.cz... . Přeji šťastný výběr. Jana Junová

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Žaneta

      6. února 2011 - Žaneta

      Mockrát děkuji za odpověď, opravdu jste mi pomohla :-) Žehličku zvolím Rowentu, přece jen je cenově velmi dostupná, ale určitě si koupím nějaký ze sprejů, které jste mi doporučila. Ještě jednou děkuji. Žaneta


    • Johanka

      14. února 2011 - Johanka

      Dobrý den, já bych se jenom tady chtěla zeptat paní kadeřnice. Doporučujete spíše jakou žehličku? Tuto od Rowenty, nebo od Remington, která má trojitou ochranu(keramika, teflon a turmalin), hledám žehličku, která mi co nejméně zničí vlasy, ale přitom dobře vyžehlí. A já stále nevím. Prosím poradte.
      Děkuji za odpověd :)


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.