Poradna Remington S8500 Shine Therapy

Autor: | Vloženo: 06.11.2014 000 08:52 | Témata: Poradna Remington S8500 Shine Therapy

Výběr S8590, S8500, S7200

Dobrý den,
potřebuji poradit s výběrem žehličky. Já mám spíše jemné vlnité až kudrnaté vlasy. Potřebuji žehlit hlavně ofinu (všechny vlasy jen výjimečně). Dcera 12 má vlasy dlouhé hrubé kudrnaté. Se žehličkou by začínala a předpokládám, že také hlavně na úpravu kolem obličeje. Obě fénujeme minimálně, takže mě zaujala žehlička i na mokré žehlení. Jinak se mi zdají vhodné modely S8590, S8500 a S7200. Nenamáhá mokré žehlení vlasy více, něž žehlení suchých? Přepíná se nějak žehlička mezi suchým a mokrým žehlením? Předem děkuji za pomoc s výběrem.

  • 6. listopadu 2014 - Oficiální zástupce obchodu Krasa.cz

    Dobrý den,

    žehlička S7200 má keramické žehlicí plochy napuštěné teplem aktivovatelnými mikro kondicionéry, které se uvolňují do vlasů pro jemné vlasy po celý den. V případě, že s ní budete žehlit vlasy za mokra, je odpařovaná voda odváděna speciálními otvory na žehlicí ploše. Zároveň se část vody teplem uzamyká uvnitř vlasu a dodává mu tak ochranu během stylingu. Žehličká má plovoucí žehlicí plochy a 10 různých teplot (140 - 230 °C).

    http://www.krasa.cz...

    Typ žehlicky S8590 má zdokonalený keramický povrch, který je napuštěn výživným keratinovým kondicionérem. Žehlička má 5 různých teplotních nastavení 160 - 230 °C a má plovoucí plochy pro dokonalý tlak na vlasy. Také je v žehličce senzor tepelné ochrany, který sleduje úroveň vlhkosti ve vlasech a podle toho upravuje teplotu.

    http://www.krasa.cz...

    Žehlička Shine Therapy S8500 má také desky vyrobené ze zdokonalené keramiky, které jsou napuštěny lehkým, teplem aktivovaným kondicionérem s obsahem marockého arganového oleje bohatého na vitamín E. Kondicionér zanechá Vaše vlasy hladké, lesklé a chrání je před poškozením. Žehlička má digitální displej, 9 teplotních nastavení 150 - 230° C. a plovoucí plochy.

    http://www.krasa.cz...

    V případě jakéhokoliv dotazu se na mě neváhejte obrátit.

    Pavlína Kolářová
    [email protected]
    Zákaznické oddělení Krasa.cz - VIVANTIS a.s.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.