Poradna Remington S8500 Shine Therapy

Autor: | Vloženo: 23.04.2014 000 23:16 | Témata: Poradna Remington S8500 Shine Therapy

S8500, S8590 nebo S 6500?

Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila, pro kterou žehličku se rozhodnout. Moc se mi líbí nové technologie ať už s arganovým olejem nebo keratinem, ale mám obavy, aby se mi opravdu nemastily vlasy a zároveň, aby vydržely vlasy rovné alespon jeden den. Mám zkušenosti s žehličkou Remington Sleek & Curl S 6500 a musím říct, že je výborná. Vlasy byly rychle narovnané a stále rovné minimálně 2 dny. Naopak momentálně mám žehličku Braun ES 2 Satin Hair a ať je jakékoliv počasí, vlasy nevydrží rovné ani čtvrt dne (okamžitě se vlní). Mám středně dlouhé vlasy, nahoře se mastí, dole velice vysušené. Předem děkuji za rady.

  • 24. dubna 2014 - Oficiální zástupce obchodu muj-RussellHobbs.cz

    Dobrý den,
    co se týče mastnoty vlasů, nemusíte mít vůbec obavy. Olej či keratin se postupně teplem uvolňují v nepatrném množství,takže k žádnému maštění opravdu nedochází. Co se týče kvality žehliček a šetrnosti, nejšetrnější žehličkou vůči vlasům je S8590 díky tepelnému senzoru, který zabraňuje poškozování vlasů regulací teploty dle vlhkosti vlasů.
    http://www.muj-remington.cz...

    Model S8500 je nástupcem oblíbeného modelu S9950.Tento model byl cílen pro lesk vlasů, je to kvalitní žehlička, která opravdu dokáže udržet vlasy
    hladké.
    http://www.muj-remington.cz...

    Jinak na modely S8500 a S8590 u nás najdete záruku 5let.

    Model S6500 nemá žádné technologie, pouze keramický povrch a je vhodná zejména, pokud chcete kombinovat natáčení a žehlení vlasů.

    S pozdravem
    muj-remington.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 30. dubna 2014 - Oficiální zástupce obchodu Krasa.cz

    Dobrý den,

    žehlička Remington Sleek & Curl S 6500 je dobrá volba, protože je to jedna z nejžádanějších žehliček, mimo jiné i proto, že si s ní můžete vytvořit až 6 rozdílných stylů. A navíc se žehlička velice rychle nahřívá, do 15 sekund je připravena k použití. U tohoto výrobku bych Vám doporučila používat stylingové přípravky pro úpravu vlasů žehličkou, které jsou pro Vás vhodné a které máte vyzkoušené.

    Úprava žehlením dáva Vašim vlasům opravdu zabrat a doporučuji Vám se podívat na produkt, který se jmenuje Uniq One Unikátní vlasová kúra 10 v 1 a který je jedničkou ve výživě vlasů. Níže uvádím odkazy i na ostatní produkty na úpravu vlasů.

    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...

    A v případě nových technologií je vždy zapotřebí vzít v potaz vlhkost ovzduší, sílu a kvalitu vlasů, atd.

    Žehlička Keratin Therapy S8590 kombinuje povrch ploch ze zdokonalené keramiky s funkcí senzoru tepelné ochrany, který sleduje úroveň vlhkosti ve vlasech a podle toho upravuje teplotu. Výsledkem jsou zdravější a lesklejší vlasy a až o 57% větší ochrana proti poškození vlasů.

    http://www.krasa.cz...

    Žehlička na vlasy Shine Therapy S8500 volí klientky, které chtějí zvýšit lesk svých vlasů. Žehlička zvýší lesk o více než 86%. Žehlicí plochy jsou ze zdokonalené keramiky napuštěné vitamínovým kondicionérem, který po zahřátí rovnoměrně uvolňuje do Vašich vlasů mikročástečky a zanechává Vaše vlasy„ultrahladké“, zrcadlově lesklé a chrání je před poškozením.

    http://www.krasa.cz...

    Obě dvě žehličky uvolní do vlasů takové množství keratinu popř. arganového oleje, které vlasy vyživý, ale nezmastí.

    Těším se na Vaši objednávku a v případě jakéhokoliv dotazu mě neváhejte kontaktovat.

    Přeji Vám příjemný den

    Pavlína Kolářová
    zákaznické oddělení krasa.cz - VIVANTIS a.s.

    [email protected]
    tel. +420 467 070 144
    mob. +420 775 870 144

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.