Poradna Remington S8500 Shine Therapy

Autor: | Vloženo: 15.09.2013 000 12:18 | Témata: Poradna Remington S8500 Shine Therapy

Remington 8500 nebo 8590

Ano, vidím, že otázek tohoto typu je zde opravdu hodně, chci ale popsat své vlasy a četnost používání a proto se ptám znovu.
Vlasy mám silné a myslím si, že dost vlnité (prstýnky - to ne). Žehličku používám téměr každý den, hlavně na konečny. Po vyfoukání jsou vlasy hodně zničené, nejsou hladké, spíše dodrsna a takový velký nehezký objem. Chci doporučit žehličku, která pro to bude nejvhodnější. Chci, abych když už si vlasy ničím, to bylo co nejméně. Kterou tedy prosím ? používám vysokou teplotu. Též si lidé stěžují, že po delší době se nahřeje rukojeť a pálí to - jak to tedy je ? děkuji moc. Žehlení vlhkých vlasů - nevyžaduji. Také je samozřejmě prioritou co nejdelší efekt vyžehlených vlasů.

  • 17. září 2013 - Oficiální zástupce obchodu Obchod-kosmetika.cz

    Dobrý den,

    tato žehlička má žehlící plochy napuštěné arganovým olejem, který se aktivuje za tepla. Neznamená to ale, že Vám zanechá mastný film na vlasech. Olej slouží k vyživení a lepšímu vyhlazení Vašeho účesu. Nemělo by se po žehlení stát, že budou vlasy krepaté. Pokud žehlíte vysokou teplotou snažte se pramen žehlit 1x maximálně 2x. Jelikož vysoké teploty vlasy vyžehlí nejrychleji a nejlépe, je poté zbytečné namáhat vlasy dalšími tahy žehličky a teplotou. Teplota žehlících ploch by se neměla přenášet do držadla žehličky. Pokud se tak stane, záleží na výrobci jakou izolaci mezi rukojetí a destičkami ve výrobku použije. Pokud chcete delší efekt vyžehlených vlasů použíjte přípravky určené za žehlení a foukání vlasů. Také Vám doporučuji vlasy nežehlit v případě, že bude sychravo a větší vzdušná vlhkost. Vlasy poté absorbují vlhkost ze vzduchu a začnou se Vám vlnit.

    http://www.obchod-kosmetika.cz...
    http://www.obchod-kosmetika.cz...

    Přeji příjemný den.

    Pavlína Kolářová
    Zákaznický servis Obchod-kosmetika.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Magdaléna Kuncová

      17. září 2013 - Magdaléna Kuncová

      Mám tedy chápat, že raději radíte tuto než tu keratinovou ?? :)


    • Obchod-kosmetika.cz

      18. září 2013 - Oficiální zástupce obchodu Obchod-kosmetika.cz

      Dobrý den,

      tyto dvě žehličky jsou srovnatelné. Záleží na Vás zda chcete žehličku s arganovým olejem nebo s kerativoným kondicionérem. Arganový olej Vám vlasy vyhladí a dodá jím výživu. Keratinový kondicionér Vám vlasy vyhladí také a vlasy se budou lépe žehlit. Také záleží jaký design žehličky se Vám více líbí.

      http://www.obchod-kosmetika.cz...
      http://www.obchod-kosmetika.cz...

      Přeji příjemný den

      Pavlína Kolářová
      Zákaznický servis Obchod-kosmetika.cz


  • 18. září 2013 - Oficiální zástupce obchodu Krasa.cz

    Dobrý den,

    uvedená žehlička S8500 Shine Therapy má žehlící plochy napuštěné arganovým olejem. Neznamená to ale, že Vám zanechá mastný film na vlasech. Olej slouží k vyživení a lepšímu vyhlazení účesu. Pokud žehlíte vysokou teplotou, je nejlepší pramen žehlit 1x maximálně 2x. Jelikož vysoké teploty vlasy vyžehlí nejrychleji a nejlépe, je poté zbytečné namáhat vlasy dalšími tahy žehličky a teplotou. Teplota žehlících ploch by se neměla přenášet do držadla žehličky. Pokud se tak stane, záleží na výrobci jakou izolaci mezi rukojetí a destičkami ve výrobku použije. Je potřeba také používat přípravky, které jsou určené na žehlení vlasů. Je vhodné také používat přípravky na žehlení vlasů.

    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...
    http://www.krasa.cz...

    Příjemný den přeje Denisa podloucká, DiS.
    zákaznické oddělení krasa.cz - VIVANTIS a.s.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.