Ultron Perfect Steam 0448905

90 %

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Recenze

  • , zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Výhoda
  • , zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    splnil moje očekávání šetrné úpravy vlasů, dobře se s ním i pracuje

  • , zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Jednoduché používání
    • Rychle nahřátá
    • Vlasy krásně hezké

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Profesionální parní žehlička Ultron Perfect Steam s unikátní parní funkcí hydratuje vlasy během stylingu, čímž zabraňuje vysychání vlasů v žáru mezi titanovými destičkami. Pomocí 5 teplotních nastavení lze nastavit teplotu od 150 °C do 230 °C. Díky integrovanému digitálnímu displeji budete mít Vaše vlasy pod kontrolou. Odnímatelný jemný hřeben mezi destičkami rozčesává vlasy během stylingu a zajišťuje, že jsou během žehlení rovnoměrně rozděleny, a tak budou vypadat mnohem přirozeněji než po klasickém vyžehlení. Výsledkem žehlení s parní žehličkou Perfect Steam jsou dokonale stylizované vlasy s nádherným leskem. Žehlička působí na vlasy antistaticky a je vhodná pro všechny tipy vlasů. Součástí žehličky je vestavěná vodní nádrž s objemem 40 ml. Barva: černáTechnologie:Parní systém - chrání vlasy před teplotním šokem a dodává jim hydrataci, otevírá vlasovou kutikulu a připravuje vlasy na následnou péčiTitanový povrch - titanové destičky se rovnoměrně zahřívají, což zajišťuje lepší klouzání vlasů mezi destičkami bez následného spálení a poškození vlasů vlivem teplaVlastnosti:- parní žehlička- parní funkci lze vypnout (ON/ OFF)- titanové plovoucí destičky- LCD displej- možnost 5 teplotních nastavení (150 °C, 170 °C, 190 °C, 210 °C, 230 °C)- vestavěná vodní nádrž o objemu 40 ml- otočný kabel- objem páry 2-4 g/minNastavení teploty:150 °C - poškozené vlasy170 °C - měkké vlasy190 °C - střední vlasy210 °C - krepaté, hrubé a nepoddajné vlasy230 °C - velmi tvrdé a silné vlasyUpozornění: V přístroji by se měla používat měkká, demineralizovaná (destilovaná) voda.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

5zákazníků doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
90 %
průměr z 5 hodnocení
5
3 ×
4
2 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Výhoda
  • , zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz

    Doporučuje produkt

    100 %

    splnil moje očekávání šetrné úpravy vlasů, dobře se s ním i pracuje

  • , zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz

    Doporučuje produkt

    100 %
    • Jednoduché používání
    • Rychle nahřátá
    • Vlasy krásně hezké
  • , zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz

    Doporučuje produkt

    80 %

    Žehlička má na mě dlouhý kabel (což je asi způsobeno tím, že je profesionální). Netahá za vlasy, což je fajn. Nahřeje se rychle. Ovládání je na rukojeti, kde se žehlička drží, takže jí při žehlení pravidelně vypínám (soustředím se na vlasy, ne kde držím ruku). Ale možná to chce cvik:-) Výhodou je nastavování teploty, za to jsem ráda. V zásadě jsem spokojená.

  • , zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz

    Doporučuje produkt

    70 %
    • super vlasy
    • cena x výkon
    • vzhled produktu
    • těžká, i když to se dá očekávat a dá se na to zvyknout
    • tlačítka jsou přesně tam, kde se to dřží, tudíž časté nechtěné vypínání. Měly by být umístěny zevnitř
{"Oblíbené kategorie":[["Páky ke kávovarům","https://paky-kavovary.heureka.cz/"],["Příslušenství pro razítka","https://prislusenstvi-pro-razitka.heureka.cz/"],["Loom bands","https://loom-bands.heureka.cz/"],["Kompresory","https://kompresory.heureka.cz/"],["Pánské svetry","https://panske-svetry-a-rolaky.heureka.cz/"],["Cestovní dětské ohrádky","https://ohradky.heureka.cz/f:30140:1/"],["Sešity 540","https://sesity.heureka.cz/f:26877:40413454/"],["Dětské fleecové overaly","https://detske-overaly.heureka.cz/f:37816:1/"],["Chlapecké plavky","https://detske-plavky.heureka.cz/f:8912:104474/"],["Pánské sněhule","https://panske-holinky.heureka.cz/f:33629:43489778/"]],"Vybrané značky":[["Žehličky na vlasy Concept","https://zehlicky-vlasu.heureka.cz/f:5114:110011/"],["Žehličky na vlasy Bielenda","https://zehlicky-vlasu.heureka.cz/f:5114:54807521/"],["Žehličky na vlasy Mesko","https://zehlicky-vlasu.heureka.cz/f:5114:25016936/"],["Žehličky na vlasy Pacinos","https://zehlicky-vlasu.heureka.cz/f:5114:41942578/"],["Žehličky na vlasy Aurora","https://zehlicky-vlasu.heureka.cz/f:5114:41146366/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat vánoční stromeček a k němu vhodné ozdoby?","https://vanocni-dekorace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vanocni-stromecek-a-knemu-vhodne-ozdoby/"],["Jak si vybrat stoličku?","https://stolicky.heureka.cz/poradna/jak-si-vybrat-stolicku/"],["Jak si vybrat inhalátor?","https://inhalatory.heureka.cz/poradna/jak-si-spravne-vybrat-inhalator/"]],"Vybrané produkty":[["Sonax GummiPfleger 100 ml","https://pece-o-ostatni-povrchy-auta.heureka.cz/sonax-gummipfleger-100-ml/"],["Mód Eleaf iStick Pico Plus TC 75W Černá","https://gripy-e-cigaret.heureka.cz/mod-eleaf-istick-pico-plus-tc-75w-cerna/"],["LeMieux Uzdečka Work anglický kombinovaný nánosník hnědá","https://uzdecky-pro-kone.heureka.cz/lemieux-uzdecka-work-anglicky-kombinovany-nanosnik-hneda/"],["Filofax Krajové výřezy, barevné náplň A5 diářů","https://naplne-do-diaru.heureka.cz/filofax-krajove-vyrezy-barevne-napln-a5-diaru/"],["Svitap DUHA 50 x 70 cm 6 ks","https://uterky.heureka.cz/svitap-duha-50-x-70-cm-6-ks/"],["ASRock N100DC-ITX","https://zakladni-desky.heureka.cz/asrock-n100dc-itx/"],["Huzaro Hero 6.3 bílý","https://herni-stoly.heureka.cz/huzaro-hero-6_3-bily/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}